In zwart wit

wil melker

 je speelde
 de mooiste akkoorden
 liet in zwart wit
 kleurrijke vlinders los

 een vlucht
 in geluidloze dans
 op de warme
 lucht van de avond

 zag vingers
 de toetsen strelen
 voelde vleugels
 zacht langs me zweven

 dit intieme moment
 van dans en muziek
 hebben wij woordloos
 als onze liefde erkend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In zwart wit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.