INLOGGEN
«»

Een lege plek

 laat me in je armen slapen
 even van de wereld weg
 om mijn gedachten bij elkaar
 te rapen over wat je hebt gezegd

 mijn hoofd tegen je borst
 je armen om me heen
 ik wil het kloppen voelen
 de stilte maakt me zo alleen

 ik denk nu niet aan morgen
 dan zijn je handen weg
 je gaat uit mij vertrekken
 ik voel je als een lege plek

 je woonde in me
 was mijn thuis samen door
 de voordeur die we deelden
 geen flat maar een echt huis

 we haalden alles leeg
 behalve de herinneringen
 onzichtbaar voor wie komen gaat
 is de taal die op de muren staat

 houd me nog even vast
 voordat we sluiten hier gingen
 we ons vaak te buiten aan elkaar
 een hand de laatste kus nu ga ik maar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een lege plek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.