INLOGGEN
«»

Liefhebben

Ik heb je lief zoals je weet
In alles hoe je bent en doet
In alles hoe je denkt dat moet

ik heb je lief, hoe kan ik anders
zoals jij durft, dat houden van
er niets is wat niet kan

als ik niet zou zien
en waarderen
als ik dat alles nog moest leren

zei ik niet wat ik nu zeg
Ik heb je lief zolang ik je ken
op mijn manier, zoals ik ben

dan heb ik lief met heel mijn hart
in stilte, in gedachten
dan wil ik niets verwachten

dan is er liefhebben
niet meer dan dat
is nodig schat


















Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefhebben’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.