Zwart gat

Joris Olivier



Als ik in je inktzwarte ogen zie,
dan wil ‘k verdrinken in die,
geheel opgaan in jouw zijn,
wil ‘k helemaal in jou verdwijn.

Één worden met jou ik smacht,
ik van droom dag en nacht,
doch weet, jij ziet mij niet staan,
sta in de rij gans achteraan.

Droom van jou elk jaar en dag,
jij zo ver boven mij verheven,
jij mij nimmer al die tijd ooit zag.

Hoop jij me eens aandacht zal geven,
al blijft ’t maar bij ‘n kort gedag,
‘k vrees, ‘k zelfs dat niet zal beleven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zwart gat’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.