DE ALLEREERSTE KEER

Froyo

 De allereerste keer dat ik je zag.
 Was voor mij een bijzondere dag.

 Die blik in je ogen kan ik niet vergeten
 Zo mooi... en ik wist niet eens hoe je heette.

 Ik zag je staan, je keek me aan
 En toen voelde ik iets raars door me heen gaan

 Dat ik je meisje zou zijn daar kon ik alleen maar van dromen
 Maar dat het echt zou gebeuren dat had ik niet zien aankomen.

 Nu ben je mijn alles en dat zal altijd zo blijven.
 Al moet ik het 1000 keer opschrijven.

 Samen met jou wil ik door het leven
 En je al het geluk en liefde van de wereld geven.

 Onze liefde is apart
 En koester ik diep in mijn hart.

 Die lieve woordjes die je tegen me zegt
 Zijn de dingen waar ik me zo aan hecht.

 Hoeveel ik van je hou dat is in woorden niet te beschrijven
 Maar ik hoop dat we voor altijd samen blijven...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Froyo (Actief sinds: 28-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DE ALLEREERSTE KEER ’ van Froyo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.