Dansend in de regen

Joris Olivier



Dansend in de lauwe regen
op blote voeten in een plas.
Druppels langs je roze wangen,
rond je borsten pront en zacht,

en je tepels, verruklijk hard.
Straaltjes bedruplen je buik
naar je glinstrende plekje,
uitnodigend, verloklijk nat.

Onvermoeibaar dansend
tot d’vroege ochtendstond
in ‘t gouden licht van maan,
‘t hemels sterren fonkeln.

Passie ontspruitend in regen,
‘k wil die regen eeuwig dure,
als ‘n utopisch liefdesrefrein,
o, als dat eens waar kon zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dansend in de regen’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.