Alles van Dichters.nl. Zonder advertenties.

Steun de website en geniet zelf van een lees- en schrijfervaring zonder advertenties, met toegang tot exclusieve nieuwe functies.

€ 4,99 per maand • € 49,90 per jaar • Eenvoudig opzegbaar

Advertentievrij genieten: Lees en schrijf gedichten zonder enige afleiding.

Dubbele publicatielimiet: Plaats twee keer zoveel gedichten.

Donkere modus: Op elk apparaat comfortabel lezen bij weinig licht.

Nieuwe functies: Ervaar als eerste onze nieuwe en handige verbeteringen.

Jouw steun verbetert de site voor iedereen

Met jouw bijdrage kunnen we blijven optimaliseren en verbeteren, waardoor de site voor iedereen beter wordt. Meer info over hoe jouw bijdrage helpt, vind je op de 'Steun ons en doneer' pagina.

Advertentievrij gedichten lezen en schrijven

Advertentievrij gedichten lezen en schrijven

Geniet van een ononderbroken creatieve ervaring op Dichters.nl. Met ons Premium-lidmaatschap kun je gedichten lezen en schrijven zonder afgeleid te worden door advertenties. Dit betekent meer focus op wat echt belangrijk is: jouw kunst en inspiratie. Ontdek de rust van een zuivere, ongestoorde omgeving waarin je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van poëzie.

Dubbel zoveel gedichten plaatsen

Dubbel zoveel gedichten plaatsen

Als Premium-lid krijg je de mogelijkheid om twee keer zoveel gedichten te publiceren als standaardgebruikers. Dit is perfect voor de actieve dichter die graag veel werk deelt en feedback ontvangt van de gemeenschap. Of je nu experimenteert met verschillende stijlen of deelneemt aan thematische uitdagingen, je hebt nu de ruimte om je creativiteit volledig te uiten zonder beperkingen.

Comfortabele donkere modus voor alle apparaten

Comfortabele donkere modus voor alle apparaten

Onze donkere modus is beschikbaar op alle apparaten, waardoor je ook in de avonduren of bij weinig licht comfortabel gedichten kunt lezen en schrijven. Deze modus is niet alleen rustiger voor je ogen, maar helpt ook om de batterijduur van je apparaat te sparen. Of je nu in bed ligt of onderweg bent, je kunt altijd in een aangename visuele omgeving werken.

Exclusieve toegang tot nieuwe functies

Exclusieve toegang tot nieuwe functies

Premium-leden hebben als eerste toegang tot nieuwe functies die we ontwikkelen. Je kunt nieuwe tools en verbeteringen uitproberen voordat ze algemeen beschikbaar worden. Dit geeft je niet alleen een voorsprong in het gebruik van deze innovaties, maar biedt ook de mogelijkheid om feedback te geven en zo direct bij te dragen aan de verbetering van Dichters.nl.

Steun en word Premium

€ 4,99 per maand • € 49,90 per jaar • Eenvoudig opzegbaar

Veelgestelde vragen

Premium-leden genieten van een advertentievrije ervaring, kunnen meer gedichten plaatsen, gebruiken de donkere modus en krijgen vroege toegang tot nieuwe functies.

Je kunt je lidmaatschap op elk moment eenvoudig opzeggen via je accountinstellingen.

Ja, naast het Premium-lidmaatschap kun je ons ook steunen met een eenmalige donatie. Elke bijdrage helpt ons om de website te verbeteren en te onderhouden.

Jouw steun maakt een direct verschil. Het stelt ons in staat om zonder de beperkingen van advertentie-inkomsten te werken aan verbeteringen en nieuwe functies. Met jouw hulp kunnen we onze service blijven verbeteren en vernieuwen.

Meer over hoe jouw bijdrage helpt, vind je op onze 'Steun ons en doneer' pagina.