Bedrog

Ron Dietvorst

Vastpakken kan ik je niet meer
de aanraking van jouw vingertoppen
was genoeg om mijn hart te doen kloppen
mijn banksaldo naar de knoppen
alleen op jou te laten shoppen
maar wat een pech
nu ben je weg
met die Tsjech
en ik betaal me blauw
voor je vakantie aan de Moldau.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bedrog’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.