INLOGGEN
«»

De klok en de toren

 Bim… bam…bim…bam….
 slaat de klok in de toren
 bim…bam…bim…bam…
 iedereen kan dat horen

 Bim…bam…bim…bam…
 vier keer slaat de klok in de toren
 bim…bam…bim…bam…
 iedereen mag dat horen


 De toren is van hout
 is al heel oud
 kan het bim...bam...
 niet meer verdragen

 Kan de zware klok
 ook niet meer dragen
 nooit meer zal van deze toren
 het bim...bam..bim...bam..
 meer zijn te horen

 Bim..bam..bim..bam…
 zachter klinkt het geluid
 bim..bam..bim..bam..
 nu is ook dit versje uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk P.Post
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De klok en de toren’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.