INLOGGEN
«»

vakantie

vakantie

ik ga op vakantie
ik moet met de bus
en als ik dan bij oma kom
krijg ik een dikke kus
dan koopt ze een kadootje
en doet spelletjes met mij
kookt omasoep met balletjes
een bakje friet erbij
ik ga in de vakantie
niet naar Kreta of Korfoe
ik ga in de vakantie
fijn naar oma toe!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tosca Agterberg
Actief sinds: 04-08-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vakantie’ van Tosca Agterberg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.