INLOGGEN
«»

De griezelschuur

 Wat begon in een schuurtje
 is nu een lopend vuurtje
 op een plek geheel verlaten
 hoor je rare stemmen kraken

 Komen wij elkaar tegen
 kruisen we onze wegen
 geven wij elkaar de hoge vijf
 ik ben het: het witte wijf!

 Maar pas op! Loop niet met me mee
 voordat je het weet ben je mijn hulp fee
 en begint in mijn grote griezelschuur
 voor jou een heel nieuw avontuur!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk P.Post
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De griezelschuur’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.