Spetter spetter spat

Anne M.

Spetter spetter spat

Kindje gaat in bad

Spetter spetter spat

Alles wordt nat!



Zo dat was dat

Kindje gaat uit bad

Nu wordt de handdoek nat!



Maar dat geeft niet hoor,

Daar is een handdoek voor!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anne M. (Actief sinds: 09-12-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spetter spetter spat’ van Anne M. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.