INLOGGEN
«»

ik kom uit Irak

Ik kom uit Irak

ik kom uit Irak
en ik ben al zes
toch begrijp ik niets
van wat ze zeggen in de les

maar de juf legt vaak
een arm om me heen
en dan voel ik me ineens
niet meer zo alleen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tosca Agterberg
Actief sinds: 04-08-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik kom uit Irak’ van Tosca Agterberg zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.