Ons gaan en staan

Gertjan van der Kraan

Ons gaan en staan
(Naar Psalm 25-2)

Heere God wij roepen U aan
Voordat we eigen wegen gaan
Uw Woord niet meer verstaan
Omdat Uw Geest is weggegaan
Leer ons nu en weer voortaan
In Uw aangewezen spoor te gaan
Zodat we Uw Waarheid verstaan
De Wet houden in ons bestaan
Dat geeft op de wegen die wij gaan
Met een lach of met een traan
Een heilvol wachtend bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Informatie bij het gedicht

Naar Psalm 25:2

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ons gaan en staan’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.