INLOGGEN
«»

Verlangen

Verlangen

Als een hert, dat verlangt naar water
Een stil gevoel voor nu en voor later
Om zachtjes en stil te gaan drinken
Niet bang om te zullen verzinken
In de zorg voor mijzelf en anderen
In het geloof dat alles zal veranderen
Omdat u voor ons zorgt en ons verlicht
Dat geeft steun en een blij vooruitzicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Aangebracht op mijn laatste schilderij Zie ook; Inst @Gertjan53 Fcbk @G.C.van der Kraan Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlangen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.