gelukkig samenzijn

godschalk ludo

Gelukkig samenzijn
toen de zon zijn laatste stralen op jouw snoetje scheen.
en je je tevreden nestelt aan de waterkant.
Als je daarvan genoot op een dromerig vakantieadres.
Dan zag ik je hemelse lach en de schittering van je ogen.
Het was steeds het mooiste begin van een heerlijke nacht.

Ik zie je nu nog wandelen onder nachtelijke regenbogen.
De hemel in je lach, de glinstering in je ogen.
en mijn hartje wist reeds toen,
We gaan dit in ons leven meermaals overdoen.
Dat is het geheim,
van gelukkig samenzijn.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gelukkig samenzijn’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.