INLOGGEN
«»

Ik heb je nodig

 WAAROM
 Waarom laat je me alleen
 Alsof ik het niet meen
 Ik heb je nodig
 ECHT

 WAAROM
 Waarom doe je zo koel?
 Zo helemaal zonder gevoel
 Ik heb je nodig
 ECHT

 WAAROM
 Waarom zeg je dan niet of je van me houdt
 Het is alsof je me voor de gek houdt
 Ik heb je nodig
 ECHT


 WAAROM
 Waarom zie je het dan niet
 Alsof je ervan verschiet
 Ik heb je nodig
 ECHT

 Ik hou van je'jij ook van mij
 Zeg het dan
 Als het wel of niet kan
 want, ik heb je nodig
 ECHT

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Froyo
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik heb je nodig’ van Froyo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.