INLOGGEN
«»

Sprankelend contrast

 jij bracht
 zwart glas
 in mijn mozaïek

 aanvankelijk
 nog lichte kleuren
 die braken donker af

 het sprankelend contrast
 waarmee jij mij verraste
 veranderde van spiegelend in mat

 het oppervlak is hard gebleven
 toch heb ik mij tot bloeden toe
 aan zwart gesneden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

17/08/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sprankelend contrast’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.