INLOGGEN
«»

Steeds een beetje meer

 Steeds een beetje meer.
 Begin ik het te beseffen,
 Het doet nu niet mee zeer,
 Er valt niets meer uit te leggen,

 Steeds een beetje meer,
 Zie ik het leven in eenvoud,
 Soms doet het nog wel zeer,
 Maar het voelt weer vertrouwd,

 Steeds een beetje meer,
 Leef ik het leven zoals het is,
 Ik zie het als een waren ommekeer,
 Het is heerlijk en dat is niet mis,

 Steeds een beetje meer,
 Schijnt de zon in mijn hart,
 Het leven is zo teer,
 Maar elke dag is een nieuwe start,

 Steeds een beetje meer,
 Hou ik van het leven,
 Elke dag is een mens in de leer,
 Leef het leven maar gewoon dit is een gegeven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Steeds een beetje meer’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.