Poepen

Anita Van Hanegem

Drol
Als we lekker eten
dan moeten we ook lekker poepen
Dat is wat ik iedereen hoor zeggen
Maar als dat nu gewoon niet zo makkelijk gaat
en de drol die aanklopt
bij je kleine poepgaatje
er gewoon niet uit wilt
Nou ....dan laat je hem toch gewoon zitten
Jij bent de baas wat erin maar ook wat eruit drilt
Die drol heeft zeker niet netjes aan je gevraagd,
mag ik je poepgaatje verlaten
Om met een plop in de pot te vallen
Dus hou hem in de gaten!
Volgende keer zal de drol niet vergeten
Om heel beleefd te vragen
Mag ik eruit?
Dan hoef jij hem vandaag niet meer bij je te dragen
en zeg je tot morgen
dan zal ik weer voor je zorgen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anita Van Hanegem (Actief sinds: 04-09-2023)

Informatie bij het gedicht

Voor mijn kleinzoon die niet kan poepen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Poepen’ van Anita Van Hanegem zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.