INLOGGEN
«»

Vier feeën zijn op zoek 44

 Vier feeën zoeken al heel lang
 naar een klavertje vier
 ze zoeken daar, ze zoeken hier
 maar nergens meer een klavertje vier

 Teleurgesteld gaan drie feeën zitten
 op een elfenbankje in het bos
 één fee gaat zitten in het mos

 Plotseling gaat het heel even hevig waaien en
 zien de drie feeën iemand zwaaien
 feeën, kijken jullie alle drie eens hier
 Ik ben het.. klavertje vier!


 Maar…maar…maar…
 je bent toch onze eigen fee?
 ja…ja…maar…
 ik tikte in het mos,
 ik ben vanaf nu: ze alle twee!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Henk P.Post
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vier feeën zijn op zoek 44’ van Henk P.Post zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.