Ontsteek o Heer een vlam in mij

Petra Groeneveld

Ontsteek o Heer een vlam in mij
laat mij Uw licht verspreiden
En liefde waarlijk in mij zij
Uw liefde niet laat doven

O Heer ik steek een kaarsje aan
om met Advent op weg te gaan
ik straks met ware hartenvreugd
Uw vrede met Kerst mag beleven



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ontsteek o Heer een vlam in mij’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.