Uw Lichtend Licht

Petra Groeneveld

Wij snakken naar Uw Lichtend Licht
Het Ware Licht
dat duisternis doet verdwijnen
U kwam daarvoor naar deze aarde
Om Uw waarachtig Licht te verspreiden
niemand meer weg hoeft te kwijnen
Voorgoed Uw Licht in harten van de
mensen mag blijven schijnen
Blijvend leven door Uw grote
genade

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw Lichtend Licht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.