Ook voor hen

Gertjan van der Kraan

Ook voor hen

De boodschap: Een Kind is ons geboren
Mochten we misschien vele keren horen
In een wereld waarin velen zich storen
Aan mensen die Hem toe willen behoren
En dit vaak zingend belijden in veel koren
Toch sluiten nog veel mensen de oren
Om deze boodschap maar niet te horen
Maar God kan gesloten oren doorboren
Hij wil je daarom steeds weer aansporen
Om deze rijke boodschap te laten horen
Zodat ook de zon aan de kim gaat gloren
Voor de mensen die eerst waren verloren
Om toch tot de kudde te gaan behoren
Van het Kind dat ook voor hen is geboren


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ook voor hen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.