INLOGGEN
«»

op weg naar advent

vuurkorven in de nacht gedragen
door warme handen en in parken neergezet
brengt gloed waar bloemen zijn, appelsienen
komen levenden uit het duister
slapeloze mensen en dieren, de laatste vlinder
in vonken en rook van de vlammen

ademen tot as in de korven koud is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

sunset
Actief sinds: 08-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘op weg naar advent’ van sunset zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.