INLOGGEN
«»

wonden helen

Wonden helen

Vriendschap doet wonden helen
Een gedicht, een wens, een rijm
Al wat mensen samenbrengt, dat verdrijft de pijn
Verdrijft het eenzaam zijn
Ja het is echt bijzonder,
Soms lijkt het echt een wonder
Men zegt wel eens wonden helen door te strelen
En ik denk dat het alleen maar kan door ze te delen
Denk niet te veel aan de wonden van gisteren en morgen
En heb vooral niet te veel spijt
Roep ze niet op om te verzorgen
Praat, en ze verdwijnen met de tijd
Want door vriendschap verdwijnt de pijn van ’t leven
Bedank hem of haar, die het u heeft gegeven

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘wonden helen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.