Hij met mij

HEM

Dat zelfs in een wereld vol duisternis, hij het licht brengt. Dat zelfs wanneer de vogels stoppen met zingen, hij de vreugde brengt. Dat een wereld zonder hem, een wereld is waarin ik niet zou durven leven. Een emotie loze vlinder, veranderd in een grote draal in zijn buurt. Z'n aura is ongeëvenaard en kan door niemand worden geïmiteerd. Hij die opstond toen iedereen werd vertelt om te gaan zitten. Hij die niet bang was voor verlies of nederlaag. Een man om naar op te kijken, een man om trots op te zijn. De kampioen van poen, de heer van ver en deer, degene die er altijd staat, en vrolijk danst op de maat, met een mooie lach en veel gezag. Oh lieve jij, wil je voor altijd met mij zijn. Wil je me nooit meer verlaten en het dan daarbij laten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

HEM (Actief sinds: 19-01-2024)

Informatie bij het gedicht

Dit was een gedicht dat vrij natuurlijk uit me kwam, ik hoefde niet lang te denken en het schrijven ging als vanzelf. DANkje voor het LeZEn

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hij met mij’ van HEM zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.