INLOGGEN
«»

Een roos wil ik je geven

 Een roos wil ik aan jou geven,
 Voor alles wat je voor me hebt gedaan.
 Een roos wil ik aan jou geven,
 Omdat je na al mijn fouten,
 Nog steeds achter me blijft staan.

 Een roos wil ik aan jou geven,
 Omdat jij me weer hoop hebt gegeven.
 Een roos wil ik aan jou geven,
 Omdat jij het licht weer terugbracht.
 In mijn zwartgallige leven.

 Een roos wil ik aan jou geven,
 Voor alle troost als je er om vraagt.
 Een roos wil ik aan jou geven,
 Voor al jou schoonheid,
 Die je altijd bij je draagt.

 Een roos wil ik aan jou geven,
 Voor je missende hopen.
 Een roos wil ik aan jou geven,
 Voor al je mooie gedichten,
 Die mijn hart binnenslopen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014Informatie bij het gedicht:

To a special girl, you know who Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een roos wil ik je geven’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.