ik verschuil met woorden

Zomaar-Iemand

 ze blijven komen
 mensen die me zien
 me doorhebben

 ik trek ze aan
 voel een band
 en leg een stukje bloot

 ik geef hen
 wat simpele woorden
 maar zij lezen meer

 ze lezen wat verstopt zit
 tussen de regels
 voelen de ondertoon

 ik verschuil met woorden
 maar juist dat
 is wat zij zien

 ze hebben me door
 ik gaf te veel
 en stoot hen dan weer af

 ze willen bij me komen
 kwetsen of breken me
 tot ik me overgeef

 aan hun liefde
 en empathie
 maar dat doe ik nooit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zomaar-Iemand (Actief sinds: 20-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Het is zo dom, maar ik blijf het doen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ik verschuil met woorden’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.