Zinderend zand

Valentijn

In het ongenoemde kruisen onze gedachten
Wij spelen ieder op een ander veld
Jij neemt de buitenbaan ik de binnenbaan
Had ik maar kennis van mijn handicap

Je mag in mijn handschoen wonen
Losse obstakels ruim ik uit de weg
Misschien moet ik je mijn doorzwaai tonen
Of gooi ik mijn dromen achter de heg

Nog steeds onwetend van onze etiquette
Sla ik maar een slag
Tegelijkertijd doldriest en getemperd

Plaats ik bij elke glimlach een vlag
Omdat ik weet dat onze vriendschap
Verborgen ligt onder dit zinderend zand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zinderend zand’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.