Vrienden

B.R.

Vrienden

Een vriend is als een raam,
hij of zij bied je een blik.
op het beste van jezelf.

door hem of haar krijg je weer uitzicht,
en door vriendschap komt er vaak ook het nodige inzicht.
Je leert elkaar beter kennen.

En ook al moet je soms bekennen,
Dit of dat staat me niet aan.
Toch blijft de vriendschap bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B.R. (Actief sinds: 12-07-2020)

Informatie bij het gedicht

Over wat vriendschap behelst.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vrienden’ van B.R. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.