De club van Oss .

Lesley Biest

Ossenaren zitten op de tribune bij Top Oss
ja iedereen die hier de derby kent Top- Den Bosch .
Noemen de club geen TOP meer ,
ja dat doet alle supporters zeer .

Ik herinner me de nacompetitie van het verleden ,
dat we op een haar na NAC Breda hadden verslagen en ons moe hadden gestreden .

Als er een vrije trap wordt genomen eren we nog steeds Marcel van der Sloot ,
Ja die ene middenvelder die we herinneren tot onze dood .

Ja en zien de nacompetitie als een beloning ,
ja toen voor het eerst behaald met Hans de Koning .

Het gooien van toiletrollen in het verleden naar de keeper van RKC
in de beker ,
en ja onze club toejuichen doen we zeker .

Welke gespeelde tactiek ??
Hanteren we vandaag in de Jupiler League.

Soms denken we terug aan Kevin van Veen ,
Schoot en kopte veel doelpunten er in , al moest het zelfs met zijn grote teen .

Eerst de hoofdsponsor Heesen Yachts , af en toe verliezen en ook wat hoort bij een voetbalclub dat het vaak genoeg won .
Ja het speelt hier allemaal af in het Frans Heesenstadion .
De liefde als je een Ossenaar bent die daar bij die club begon .

Forza T.O.P , Forza T.O.P
Ole ole.
zingen hier de supporters in vak C nog steeds elke keer weer met zijn allen mee .

Ja hier in Brabant in Oss ,
als er een belangrijke thuiswedstrijd is gaat heel Oss los .

Maar bovenal eren we onze club vooral om de naam van vroeger die we blijven zeggen ,
ja voor iedereen blijft het gewoon TOP Oss daarmee uit ,
dat blijven we schreeuwen , ja we blijven die naam roepen , ja voor eeuwig , schrapen onze keel en roepen het nog maar eens heel luid.

Het blijft Top Oss voor altijd ,
de club en naam die heilig is ja door ons is toegewijd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De club van Oss .’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.