INLOGGEN
«»

Conservatief WK

Ben je een fan? Specifiek vrouw, homo of trans?
Dan krijg je van de FIFA dit jaar geen kans
om naar je favoriete sport te kijken.
Alles om Infantino en de zijnen te verrijken.

Officieel is er voor buitenlanders veiligheid in Qatar.
Toch tonen de laatste veranderingen het gevaar.
Voor de conservatieve orde is 'Love' een zwaar geladen woord
uit het Westen, met een waarde waar men zich intens aan stoort.

Daarom op het laatste moment geen bier meer in het stadion
en de tip aan het buitenland als je je gedraagt
als een hetero moslim zoals je wordt gevraagd
dan hoeven wij het westen niet verder te pesten via onze infantiele FIFA pion.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Evelyn Dijkstra
Actief sinds: 02-09-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Conservatief WK’ van Evelyn Dijkstra zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.