mijn club

Twan Hendriks

 mijn club

 voor velen stellen ze weinig voor
 voor sommige waaronder mezelf
 zijn ze mijn alles
 die spelers in het rood zwart groen

 in de oudste stad van het land
 gloort nog steeds een klein legioen
 en zo af en toe
 neen worden ze geen kampioen

 dat zou ik ook niet willen
 zo hoort het niet te zijn
 laat dit team maar klein blijven
 maar voor altijd het mijne zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Twan Hendriks (Actief sinds: 22-04-2014)

Informatie bij het gedicht

mijn favoriete club nec

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn club’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.