INLOGGEN
«»

Euforie van de situatie

 Donkere hemel boven me
 Wolken licht omkranst
 Spotlights op het veld

 Mijn voeten stevig in het gras
 Ben gefocust op haar wapen
 Geen victorie achter mij

 Maar gedachten dwalen af
 Euforie van de situatie
 Laat me dansen op mijn zang

 De klanken drijven voort
 Ongestoord, niemand hoort
 Een weg door mijn geest

 De dans van het verlangen
 De zang van de passie
 En het spel van het leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Euforie van de situatie’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.