Voor Wereldlichtjesdag

Soul Treasures

Voor Wereldlichtjesdag

Voor al die lichtjes in ons leven
Wiens herinnering warmte geven

Jullie zijn niet vergeten
Je mag je blijvend geliefd weten

Een lichtje dat ben jij
En als ziel ben je vrij

Om elders te gaan stralen
nieuwe wegen, nieuwe verhalen

Je hebt ons hart geraakt
En ons rijker gemaakt

We zien niet langer je gezicht
Maar ons leven is verlicht

Door het mooie wat jij bracht
Die herinnering geeft kracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul Treasures (Actief sinds: 21-11-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voor Wereldlichtjesdag ’ van Soul Treasures zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.