Het licht

Coby Leeuwenburgh-kloosterman

Het licht zal ons blijvend verbinden,
zodat we elkaar kunnen vinden.
Het zal ons troosten,
in donker en zielen kou,
ook al zijn we in diepe rouw.

Als ik dood ga, kom ik naar jou.
Ik verloor je in je jonge jaren, toch
bleef ik je trouw.
Je wilde schuilen, je wilde rust,
aan het eind van je leven was je uitgeblust.

Je oplossing was de dood, je sprong, het was uit nood.
Je hebt je strijd gestreden, ook wij hebben voor je gebeden.
Rust zacht................ mijn lieve zoon.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman (Actief sinds: 07-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het licht’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.