Zestien

Jose van Rosmalen

Zestien
een jongen van zestien
zo maar
zijn leven voorbij.

Niet te begrijpen
zonder reden
we zien de plek
waar hij ging.

Hij was onschuldig
werd plotseling geschept
zijn dromen van toekomst
zijn nu al verleden.

Zestien werd hij
die jongen uit Utrecht
voor hem zullen wij
altijd zestien blijven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jose van Rosmalen (Actief sinds: 21-11-2014)

Informatie bij het gedicht

gedicht over jongen van zestien die bij verkeersongeluk om het leven kwam

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zestien’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.