Nooit meer

Dick Voogd

Nooit meer

Nooit meer van jullie een lieve lach.

Nooit meer van jullie een knuffel.

Nooit meer van jullie een pappa of mama.

Nooit meer wij houden van jullie.

Nooit meer jullie zien opgroeien.

Nooit meer van jullie een traan.

Nooit meer van jullie een vrolijke lach.

Nooit meer van jullie het verdriet.

Nooit meer van jullie de dromen die jullie hadden.

Nooit meer van jullie een kus.

Nooit meer van jullie een antwoord.

Nooit meer jullie kunnen aanraken
en mogen vasthouden.

Nooit meer met jullie liedjes kunnen zingen.

Nooit meer gezellig aan tafel zitten met z’n allen.

Nooit meer het genieten met elkaar.

Nooit meer jullie handjes in onze handen
het is zo onwerkelijk
en ondenkbaar.

Nooit meer jullie stemmetjes horen,
is dat echt waar.

Er is een nooit meer is dat nu echt
werkelijk zo.

Nooit meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 24-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit meer’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.