INLOGGEN
«»

Woordeloos

Woordeloos

Soms is troosten; Gewoon stil zijn
Woordeloos steunen in de pijn
Bij het verlies van jullie lieve kind
Waar je geen woorden voor vindt
Een deel van jullie zelf is niet meer
En dat doet zo onbegrijpelijk zeer
Daarom willen we jullie laten weten
Jullie worden hierin niet vergeten
Ook al is deze troost nog zo klein
In gedachten zullen we bij jullie zijn
Maar ook in de dagelijkse gebeden
Waarin door jullie zo wordt geleden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Woordeloos ’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.