In de hemel

Dick Voogd

In de hemel

Jullie zijn nu in de
hemel.
Groot is het verdriet,
maar jullie konden
er niets aan doen.
Een catastrofe met een treinmachinist
en de begeleidster in jullie
bijzijn, maar beiden waren
machteloos,
om het te voorkomen.
Wij mogen jullie niet zien opgroeien,
dat doet verschrikkelijk pijn
en veel verdriet.
Jullie, nog zo jong.
Toekomstdromen
als gezin.
Ineens is alles uit elkaar
gespat.
Niet meer met jullie spelen, knuffelen
en leuke dingen met elkaar doen.
Weg toekomstplannen,
maar een ding moeten jullie weten,
wij houden van jullie voor…. altijd.
Mensen leven met ons mee:
er ligt een bloemenzee met heel
veel knuffels
en dat helpt in het grote verdriet wat wij nu hebben.

Rust zacht lieve kinderen, wij houden van jullie. XXX

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In de hemel’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.