INLOGGEN
«»

Gister

Je was nog zo jong,
Dit had nog niet mogen gebeuren.
Gister speelde we nog samen,
En nu? En nu? 
Nu gaat dat niet meer...
Hoe kunnen we dit terugdraaien?
Helemaal niet meer.
Gister was je nog een vrolijk meisjes,
Gisteravond had je al geen zin meer in een ijsje.
Toen moesten mama en papa met jou naar het ziekenhuis.
Ik wil je nu nog 1 ding zeggen,
Al weet ik dat je het niet meer hoort.
Of je er bent of niet,
Ik hou van jou!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anique Groenendijk
Actief sinds: 30-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gister’ van Anique Groenendijk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.