INLOGGEN
«»

ongekleurd

 ongekleurd

 sneeuwballen gooiende kinderen
 in bijna alle straten
 sleetje trekkende vaders
 welwillend of gelaten
 sneeuwpop makende moeders
 soms in alle staten

 uitglijdende mensen groot en klein
 foeterend schimpend ontevreden
 winter vernietigende strooiauto's
 bederven voor mij het heden
 kou opzoekende vakantiegangers
 altoos op weg naar het maagdelijke eden

 liefhebbers en zij die haar hekelen
 die wederom waarlijk
 wonderlijke witte wereld
 weldra alweder te aanschouwen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

winters Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ongekleurd’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.