INLOGGEN
«»

Maretak

Magische maretak
de boom en de maretak
hebben een vreemde relatie
terwijl het lijkt of de boom
niet leeft, draagt de maretak
groen-gouden bladeren

De boom lijkt met leven
of deze zich in de plant
heeft teruggetrokken
hij is magisch de maretak
en hij groeit op een eik
daarom is hij bijzonder

De maretak heeft een
mystieke betekenis
het brengt geluk
als je hem aan je
voordeur hangt
of elders



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

23-9-2021 Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maretak’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.