Onvoorwaardelijk liefde

Sabrina

Onvoorwaardelijke liefde,
Is dat niet wat we allemaal zoeken?
Maar bestaat het wel in het echt
En niet alleen in mooie boeken?

Ik dacht dat ik het had gevonden,
Maar wat viel dat tegen.
Nu heb ik weer tranen in mijn gezicht
En zwarte mascara vegen.

Ik moet mezelf weer vinden,
Wie ik ben zonder hem.
Ik weet alleen niet hoe,
Ik zit even helemaal klem.

Ik ben ook bang,
Voor een leven alleen.
Maar alleen is beter dan met hem,
Daar kan ik niet omheen.

Het doet me wel heel veel pijn,
Hij zit nog altijd in mijn gedachten.
De dagen zijn lang zonder hem.
Nog langer zijn de nachten.

Ik blijf van hem houden,
Al weet ik zelf niet goed waarom.
Liefde laat zich niet dwingen,
Misschien daarom.

Onvoorwaardelijk liefde
Misschien bestaat het niet.
Voor mij dan denk ik.
Ik ken alleen maar verdriet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sabrina (Actief sinds: 30-04-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onvoorwaardelijk liefde’ van Sabrina zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.