INLOGGEN
«»

zucht

Ik kijk hier uit het raam.
Kijkend naar de takken die vallen gaan.

Ik staar en kijk naar de lucht
Het is zo grijs en grauw en dan... mijn zucht.  

Zat jij maar hier naast mijn op de bank
Lag mijn hoofd maar op jouw hand.

Ik kijk naar het kruispunt het is zo stil.
Iedereen zit binnen lekker chill.

Ze zijn aan het genieten van elkaar.
Alleen wij...zucht... ik hier en jij daar..

Het regent het weer heeft net als ik verdriet.
Pijn en verdriet maar vergeten doe ik jou niet.

Hier binnen is het verlaten en koud
Ik mis jou iemand waar ik van houdt.

Je stuurt me niks, laat niks van je horen
Riep jij maar is ik wil je even storen.

Ik maak ruzie, ik maak het weer goed
Maar jij ik weet niet wat je doet.

Ik kijk naar buiten, het stoplicht is nu rood
En ik, ik zit hier alleen binnen en verveel me dood.

Niemand om tegen aan te praten
Hey mensen in dit weer, die toch de honden uitlaten

Daarna gaan ze naar een warm huis
Met hun man gezellig thuis.

En ik ....staar naar me telefoon
Hopend dat ik droom

Zucht... nee ik hoor echt niets van jou.
ik blijf maar weer wachten in de kou.

Ik kijk maar weer naar buiten de wind de grauwe lucht.
Ik hoopte wat van je te horen... zucht..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

jillie
Actief sinds: 11-05-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zucht’ van jillie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.