Samen één

Bo Heinen

Ooit waren wij één
Altijd samen, nooit alleen
Dat gevoel
Hoe jij met je handen door mijn haar ging
Hoe jij me vasthield, en me kuste
En ik me volledig aan jouw berustte

Maar nu
Nu is dit alles voorbij
Uit het hoofd, maar niet uit het hart
Er is daar altijd nog een plekje vrij
Voor jou en al onze herinneringen
En dat zijn er wel een miljard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bo Heinen (Actief sinds: 23-07-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Samen één’ van Bo Heinen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.