INLOGGEN
«»

Niet durven

niet durven doen
op jou afgaan
bang om te horen
dat je mij niet ziet staan

niet durven uiten
mijn innerlijke gevoel
bang om te horen
njah je begrijpt wel wat ik bedoel

niet durven vragen
ga je een keer mee uit eten
bang om te horen
dat je daar niks van wil weten

niet durven zeggen
ik hou van jou
bang om te horen
dat je dat niet terug zeggen kunnen zou

niet durven
dus zwijg ik maar weer
niet bang te hoeven zijn
doet het ook niet zo zeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet durven’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.