WAT IS VRIJHEID ?!

Dichterbijblij

WAT IS
VRIJHEID ?!

Dat is, uitsluitend,
Liefde !!!
Dat jij het hart,
van je naaste,
in pijn,
niet kliefde !!!

Het gevoel van
je dichtbij,
ten volle
bliefde !!!
En je, in volledige
mogelijkheid,
met je Liefde-opdracht,
als offer, een ieder,
geriefde !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WAT IS VRIJHEID ?!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.