Jouw lach

wil melker

jouw lach


vertel mij van
het licht dat
warm uit je ogen straalt

in een gezicht
dat innemend
om een antwoord vraagt

jouw lach
die zon laat schijnen
in het pareren van de mijne

zonder woorden
het gevoel beschrijft als
jouw hand door mijn haren strijkt

nog is er niets gezegd
maar het elkaar verstaan
is de basis van ons samengaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 26-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

26/10/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.